Genezing door trilling
Met heel veel klachten kun je niet terecht bij de reguliere medische zorg. Je moet het zelf oplossen, of moet er maar mee leren leven. Als je wilt stoppen met roken, of van overtollige kilo’s af wilt. Toch zou het fijn zijn als je de nodige ondersteuning zou kunnen krijgen. Maar misschien moet je daarvoor verder kijken dan wat je al kent.

Wisselwerking
In de reguliere gezondheidszorg wordt het lichaam vaak niet bekeken als geheel, maar wordt puur dat lichaamsdeel onderzocht waar de klacht zit. Binnen het sjamanisme wordt niet alleen het lichaam als geheel gezien, maar is het lichaam ook onderdeel van het universum. In het lichaam en tussen lichaam en universum is sprake van een wisselwerking. Het universum kun je namelijk zien als levend organisme. Het is een continu bewegend veld waarin alle elementen in verbinding met elkaar staan. Alles heeft energie en dus trilling. Daarbij heeft ieder element en organisme een eigen identiteit, omdat ieder zijn eigen unieke trillingspatroon heeft.

Eigen unieke trilling
Jouw unieke trilling kan verstoord raken. Wanneer dat gebeurt, krijg je last van allerlei symptomen. In zo’n geval wil je die trilling graag herstellen. En dat kan ook: je kunt leren werken met trilling door middel van je eigen bewustzijn. In wetenschappelijk onderzoek is namelijk aangetoond dat het bewustzijn energie aanstuurt. Daar waar je aandacht aan geeft, gaat je energie naartoe. Het gevolg is dat datgene waar je aandacht op gericht is, groter wordt. Dat kan negatief zijn, maar ook positief. Met andere woorden: als je je bewust wordt van waar je je aandacht op richt, kun je dit ten goede gebruiken. En zo is het zeer nuttig om je bewustzijn en aandacht te richten op het herstellen van de trilling. Door geluidsgolven diep te ervaren, kun je ervoor zorgen dat jouw trilling weer in zijn natuurlijke staat hersteld wordt. 

Hypnotrilling
Sjamaan Hay Tissen werkt met trilling om mensen te genezen. Hij vertelt: ‘Tijdens sessies wil ik mensen laten ervaren hoe het voelt wanneer er weer verbinding ontstaat tussen het denken en het voelen, het zijn en het doen. Hierbij werk ik met hypnotrilling, iets wat ik samen met mijn vrouw heb ontwikkeld. Hypnotrilling is een combinatie van trilling tijdens de trance. De klanken van de klankschalen en gongs brengen je in een zeer diepe ontspanning, waardoor er een diepe vorm van communicatie mogelijk is. Op dit moment kunnen oude en belemmerende patronen doorbroken worden. Deze methode wordt alleen bij ons in de praktijk uitgevoerd.’

Waarbij is hypnotrilling effectief?
Hypnotrilling kan effecten hebben bij verschillende soorten klachten, zoals:
– stoppen met roken
– gewichtsverlies
– alcoholverslaving
– pijnbestrijding
– onzekerheid en lage eigenwaarde

Benieuwd geworden?
Hay Tissen is eigenaar van Klankmeditatiecentrum Native Sounds en houdt zich al van kinds af aan met natuurkrachten bezig. Healing bleek zijn roeping te zijn, hiervoor werkt hij met trillingsfrequenties in de vorm van onder andere klankschalen, klankbed, gongs en indianendrums. Afhankelijk van de klacht wordt er een specifiek instrument uitgekozen. Hay Tissen vertelt: ‘Ik geniet elke keer weer wanneer ik zie hoe mensen zich met hun lichaam in gezondheid kunnen verbinden door innerlijke rust.’ Neem gerust contact op, Hay denkt graag met je mee.